Referencer

henriette Anders Hald2 leonora2

Referencer

Det var meget hyggeligt at have jer til at underholde. Der var en rigtig god stemning. Meget vellykket og rigtig godt også med jeres lille pige Leonore, da hun sang EdelweiB. Det bliver ikke sidste gang I får lov til at besøge os. I gjorde det bare så godt.

Anni Phillipsen


Kæreste venner
En fabelagtig koncert i sin helhed! Det var i den grad, hvad vi har ønsket. Stol på, at jeres kreativitet, stemme og klang skaber mirakler. Kirken vil blive ved med at sitre af ånd og vellyd. Der var, det hele. Alle folk på højt niveau og ham som hører opera for første gang er beriget. Der var masser af roser. Forbløffende at se julejordbær på kirkevæggen, samtidig med en lydfrekvens, det giver en ny lysning! Tak for din naturlige adfærd Anders, på trods af dit store format. Glædelig jul,

Mange hilsener og knus
Jette. (organist ved jebjerg og Lyby kirker)


Den 21.december 2009 holdt Anders og Henriette Hald en koncert i Finderup kirke.
Hr. og fru Hald formidlede julens glade budskab i sang ord og tone fremragende.

Gå ind på www.kirkeradio.dk og genhør koncerten hvor koncertparret Anders og Henriette Hald præsenterer en buket af kendte og elskede danske og internationale julesange blandt andre julenat. Koncerten udstråler den ægte og glade julestemning.

Anders Hald er en sjælden kraftfuld heltetenor, som både kan fylde kirkens rum samt koncertsale og operascener verden over.

Parret bygger nemlig bro fra folkekirken til operahuset. Heltetenor Anders Hald har været kirkesanger ved Finderup kirke i 16 år, og optræder på operascener blandt andet i Tyskland, på det Kgl. teater samt på Den Jyske og den Fynske opera.

Henriette Hald er uddannet organist og akkompagnerer både på klaver og orgel.

Koncertparret Anders og Henriette Hald præsenterer gennem sang, ord og tone et vidtspændende repertoire, og anset hvor Anders og Henriette Hald giver koncert bliver rummet fyldt med en stemning som går lige til hjertet, og det er altid en stor fornøjelse at høre parret.

Med største glæde
Sognepræst Hanne E. Clemmensen


JOHN CHRISTIANSEN af Jyllandsposten 7. marts 2006

“En fornøjelse at høre en Samson, Anders Hald, som med en varm barytonal tenor (i type ikke ulig Domingos) sang det vanskelige heltetenoragtige parti gennemført behageligt.” Læs resten af artiklen fra JyllandsPosten


Lige en tilbagemelding her fra OK-Centret i Egå.

Vi havde besøg af Tyrolerklang til vores fødselsdagsfest d. 23.10. Det blev en rigtig god fest og vi var meget glade for Tyrolerklangs musik og show. Det fungerede godt, at det var os personale, der blev inddraget i at spille på diverse instrumenter. Beboerne synes det var sjovt.

Vi oplevede, at orkestret havde en god balance i forhold til at gå ud mellem publikum og at stå på scenen.

Rigtigt mange af vore beboere har talt om festen siden, så det har gjort et stort indtryk.


playSe og lyt

Et dejligt digt fra en af vores kunder:

“Vi har glædet os til en dag i Tyrol”

Med sang og musik og sommer og sol,
og frem dukker for mig mange gode minder
om ture i Tyrol med rygsæk og røde kinder.
Om alpeenge med blomster smukke
og en udsigt, så jeg næppe turde øjnene lukke.
Om stejle bjerge, gemser og tyrolerfester,
hvor der var øl og sang og mange gæster,
om gemsefjer i tyrolerhatten
og kobjældedans i sommernatten.
Om Lederhosen og edelweisbroderi,
som passer til Tyroler-potpourri.

Mange tak for denne skønne dag i Tyrol
med sang og musik og sommer og sol.
Ja, gode minder er godt at ha´
så vi siger alle mange tak for i dag.
Vi mødes måske en anden gang
til Tyrolerfest med musik og sang.

Mange tak for en forrygende eftermiddag.

Håber I alle kom godt hjem.”


Reference af Tyrolerklang

Søndag den 26. oktober 2014 havde Ældre Sagen i Kjellerup i samarbejde med to andre foreninger i Kjellerup besøg af gruppen “Tyrolerklang”
”Tyrolerklang” er et band på fem – med Anders Hald, der er konservatorieuddannet tenor og Henriette Hald, der er organist som forgrundsfigurer.

Repertoiret spænder fra klassisk (Mozart), til operette og det meget mere folkelige musik fra Tyrol – krydret med gode historier fra Tyrol.

Der blev stillet et helt tyrolerlandskab op med et stort scenetæppe med et typisk bjerglandskab og scenen blev udsmykket med flag, træriver, koste, økkrus,
kobjælder og mange andre rekvisitter.

Der var virkelig kvalitet i bandets musikalske opførelse, men samtidig skabtes der også en hyggelig stemning bl.a. med Henriette og Anders’

ping-pong-snak. Desuden var parrets to piger på henholdsvis 6 og 8 år med. Pigerne sang hver en solo. De sang sammen med deres Far og
havde forskellige småopgaver i forbindelse med andre sange. Det var uden at ødelægge kvaliteten af underholdningen, bestemt med til at fremme
den afslappede og hyggelige atmosfære at de to – meget søde – piger var med


playTyrolerklang koncerter

Læs mere
playOpera

Læs mere
playBibelord

Herren er mit lys og min frelse, hvem skal jeg da frygte?

(Davids salme 27, 1)